OM FÖRETAGET

Sally Marshall Cognitio är ett privat utbildningsföretag som erbjuder handledning, konsultation och utbildning samt psykoterapeutisk behandling inom Kognitiv beteendeterapi (KBT) och Acceptance Commitment Therapy (ACT).

Företaget har en vision om att kunna ge kvalificerade och tillämpbara utbildningar inom området för leg psykoterapeuter, grundutbildade KBT samtalsterapeuter samt andra yrkeskategorier som är intresserade av dessa metoder. Vårt mål är att med värme och respekt för allas lika värde erbjuda en kvalificerad psykoterapeutisk behandling med KBT/ACT- inrikting.

Sally Marshall Cognitio grundades 2008 och drivs av Sally Marshall som är utbildad, legitimerad och auktoriserad psykoterapeut inom KBT. Hon är också utbildad lärare och handledare inom KBT. Med en akademisk utbildning inom fysioterapi kombinerar hon den kunskapen med den psykoterapeutiska disciplinen. Sally Marshall är en eftertraktad föreläsare och handledare inom regioner och företag. På senare år har hon specialiserat sig på parterapi/parrelationer och vidareutbildat sig inom det sexologiska fältet. Hon ger även utbildningar inom parterapi. Hon brinner för att hitta människors motivation till förändring och vill hjälpa personer att förbättra sina relationer och hitta ett liv de vill leva. 

Samtalsmottagningen finns på KBT Skeppsbron i centrala Göteborg och vill du läsa Sally Marshalls kompletta CV kan du klicka på länken här: CV Sally Marshall 2020